Handelsbetingelser

Firmanavn Filuca B
Adresse Kastrupvej 119, 2300 København K
Telefon 61415200
    
CVR-nummer 25641876
    
Selskabsform Enkeltmandsvirksomhed
    
www www.filucab.dk
e-mail info@filucab.dk
    
Priser

Alle priser er inklusiv 25% moms.
Alle priser er inklusiv alle danske afgifter, told mm

     
Ordrebekræftelse/
kvittering

Ordrebekræftelsen/kvitteringen er det sidste trin i indkøbsprocessen, og vi anbefaler, at du udskriver den umiddelbart efter købet. Ved forsendelsen bliver vedlagt en faktura, som skal fremvises ved eventuel ombytning eller reklamation.

Fakturaen er også dit bevis på reklamationsretten - hvis uheldet skulle være ude.

Som en ekstra sikkerhed sender vi desuden en ordrebekræftese pr. mail til den indtastede e-mailadresse.

     
Betaling

Betales med betalingskort er du altid sikret mod misbrug. Du har nemlig mulighed for at afvise en betaling, når du modtager din betalingsoversigt. Du har ingen selvrisiko i tilfælde af at dit kort bliver misbrugt i en internet-butik, der benytter SSL (Secure Socket Layer) i sit betalingssystem.

Data du sender i forbindelse med køb betalt med betalingskort er krypterede (SSL), og det er således kun PBS, der kan læse dem. Hverken vi eller andre har således mulighed for at læse dataene.

Beløbet for varerne trækkes først, når varerne sendes fra os. Der kan aldrig trækkes et større beløb, end det, du har godkendt ved købet.

I vores e-butik kan du betale med følgende betalingsmidler:

  • Dankort og Visa/Dankort
  • eDankort
  • Visa
  • Master Card
  • Bankoverførsel
  • Mobilepay

Ønsker du at benytte et andet betalingsmiddel, bedes du kontakte os på telefon 61415200.

     
Levering

Filucab.dk betaler fragten, hvis dit køb overstiger 499,- kr. Op til 499,- kr. andrager fragten kun 49,- kr.ved levering hjemme hos dig og 39,- hvis du selv henter på et posthus nær dig. (frifragt gælder ikke i udsalgsperioder).

Enkelte varer som f.eks. møbler sendes ikke fragtfrit.

Leveringer, som efter kundens ønske stilles uden kvittering, er for kundens egen risiko ved eventuelle mangler og beskadigelse.

Vi benytter Gls til vore forsendelser - og alt sendes som pakker, således at varerne altid kan spores, hvis der skulle opstå problemer med leveringen. Undtaget er dog større ting som f.eks. møbler, her benyttes en fragtmand til forsendelsen. 

Leveringstid: 1-3 dage i Danmark.

     
Fortrydelsesret

Når varen returneres og fortrydelsesretten udnyttes kan dette kun ske, såfremt varen returneres i samme stand, som da du modtog den. Pengene returneres til den konto der er betalt fra.

Når du udnytter fortrydelsesretten, skal du selv betale for fragten, når du returnerer varen. Ønsker du at ombytte til anden vare, betaler du for at sende til os og vi sender fragtfrit den nye varer.

Bemærk at sender du med selvvalgt fragtfirma skal det leveres i åbningstiden direkte til Filuca B. Du kan også købe en returlables på vores webshop til 49,- som sendes pr- mail og du selv printer. 

Du er altid velkommen til at aflevere din ordre retur i butikken på Kastrupvej.

Hvis du ønsker at returnere en vare, så skal du give os besked senest 14 dage efter, du har modtaget den - og derefter har du 14 dage til at returnere den.

     
Reklamation

Der gives efter købeloven en reklamationsret i 24 måneder på alle varer. Reklamationsretten betyder, at du som kunde kan klage over fejl og mangler ved produktet, som er opstået indtil 24 måneder efter købet. Det er dog en forudsætning, at disse mangler ikke er opstået som følge af din fejlagtige brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd, der har medført manglen. Du skal reklamere inden for rimelig tid, efter du har konstateret manglen. Reklamerer du inden 2 måneder anses reklamationen altid for værende rettidig. Vi refunderer rimelige fragtomkostninger, som du måtte have i forbindelse med returnering af varen, når reklamationen er berettiget.

Når du returnerer varen, bedes du angive følgende bemærkninger på pakken:

Ordrenummer og/eller fakturanummer - Hvis det er muligt vil en fakturakopi være at foretrække.

     
Garanti Palietter, sten, glimmer mm. er en unik men også skrøbelig dekoration. Filuca B kan ikke påtage sig ansvaret hvis disse skulle falde af ved brugen af en vare. Så palietter, sten, glimmer, guld mm.  er ikke reklamationsberettiget.
    
Personlige oplysninger Alle oplysninger bruges kun til din forsendelse og gemmes i vort bogholderi i 5 år i henhold til regnskablovens betingelser. Vi garanterer, at vi aldrig sælger, udlejer eller udlåner personlige oplysninger til tredie person.