Handelsbetingelser

Firmanavn Filuca B
Adresse Kastrupvej 119, 2300 København K
Telefon 61415200
    
CVR-nummer 25641876
    
Selskabsform Enkeltmandsvirksomhed
    
www www.filucab.dk
e-mail info@filucab.dk
    
Priser

Alle priser er inklusiv 25% moms.
Alle priser er inklusiv alle danske afgifter, told mm

     
Ordrebekræftelse/
kvittering

Ordrebekræftelsen/kvitteringen er det sidste trin i indkøbsprocessen, og vi anbefaler, at du udskriver den umiddelbart efter købet. Ved forsendelsen bliver vedlagt en faktura, som skal fremvises ved eventuel ombytning eller reklamation.

Fakturaen er også dit bevis på reklamationsretten - hvis uheldet skulle være ude.

Som en ekstra sikkerhed sender vi desuden en ordrebekræftese pr. mail til den indtastede e-mailadresse.

     
Betaling

Betales med betalingskort er du altid sikret mod misbrug. Du har nemlig mulighed for at afvise en betaling, når du modtager din betalingsoversigt. Du har ingen selvrisiko i tilfælde af at dit kort bliver misbrugt i en internet-butik, der benytter SSL (Secure Socket Layer) i sit betalingssystem.

Data du sender i forbindelse med køb betalt med betalingskort er krypterede (SSL), og det er således kun PBS, der kan læse dem. Hverken vi eller andre har således mulighed for at læse dataene.

Beløbet for varerne trækkes først, når varerne sendes fra os. Der kan aldrig trækkes et større beløb, end det, du har godkendt ved købet.

I vores e-butik kan du betale med følgende betalingsmidler:

  • Dankort og Visa/Dankort
  • eDankort
  • Visa
  • Master Card
  • Bankoverførsel
  • Mobilepay
  • Anyday

Ønsker du at benytte et andet betalingsmiddel, bedes du kontakte os på telefon 61415200.

Ved betaling med Anyday hæver vi den første betaling, når varen afsendes. Derefter betaler du en månedlig ydelse den sidste hverdag i de næste tre måneder. Denne ydelse afhænger af din ordretotal og betalingsplan. Såfremt du betaler alle rater til tiden, er der nul renter og gebyrer. Hvis du returnerer dit køb, vil din aftale med Anyday automatisk ophøre. Læs mere om vilkår for brug af Anyday her: https://da.anyday.io/terms-conditions/shopper.

     
Levering

Filucab.dk betaler fragten, hvis dit køb overstiger 549,- kr. Op til 549,- kr. andrager fragten kun 49,- kr.ved levering hjemme hos dig og 39,- hvis du selv henter på et posthus nær dig. (frifragt gælder ikke i udsalgsperioder).

Enkelte varer som f.eks. møbler sendes ikke fragtfrit.

Leveringer, som efter kundens ønske stilles uden kvittering, er for kundens egen risiko ved eventuelle mangler og beskadigelse.

Vi benytter Gls til vore forsendelser - og alt sendes som pakker, således at varerne altid kan spores, hvis der skulle opstå problemer med leveringen. Undtaget er dog større ting som f.eks. møbler, her benyttes en fragtmand til forsendelsen. 

Leveringstid: 1-3 dage i Danmark.

     
Fortrydelsesret

Når varen returneres og fortrydelsesretten udnyttes kan dette kun ske, såfremt varen returneres i samme stand, som da du modtog den. Pengene returneres til den konto der er betalt fra.

Når du udnytter fortrydelsesretten, skal du selv betale for fragten, når du returnerer varen. Ønsker du at ombytte til anden vare, betaler du for at sende til os og vi sender fragtfrit den nye varer.

Bemærk at sender du med selvvalgt fragtfirma skal det leveres i åbningstiden direkte til Filuca B. Du kan også købe en returlables på vores webshop til 49,- som sendes pr- mail inden for 24 timer og du selv printer. 

Bemærk vi ofte oplever problemer med Dao, som ikke leverer til vores butik i åbningstiden, hvorfor vi anbefaler at du ikke benytter dao til din retur. Såfremt vi ikke fået pakken i butikken, men til afhentning i pakkeshop, er det på kundes eget ansvar hvis pakken kommer retur til kunden, da vi IKKE henter pakker.

Du er altid velkommen til at aflevere din ordre retur i butikken på Kastrupvej.

Hvis du ønsker at returnere en vare, så skal du give os besked senest 14 dage efter, du har modtaget den - og derefter har du 14 dage til at returnere den.

     
Reklamation

Der gives efter købeloven en reklamationsret i 24 måneder på alle varer. Reklamationsretten betyder, at du som kunde kan klage over fejl og mangler ved produktet, som er opstået indtil 24 måneder efter købet. Det er dog en forudsætning, at disse mangler ikke er opstået som følge af din fejlagtige brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd, der har medført manglen. Du skal reklamere inden for rimelig tid, efter du har konstateret manglen. Reklamerer du inden 2 måneder anses reklamationen altid for værende rettidig. Vi refunderer rimelige fragtomkostninger, som du måtte have i forbindelse med returnering af varen, når reklamationen er berettiget.

Når du returnerer varen, bedes du angive følgende bemærkninger på pakken:

Ordrenummer og/eller fakturanummer - Hvis det er muligt vil en fakturakopi være at foretrække.

     
Garanti Palietter, sten, glimmer mm. er en unik men også skrøbelig dekoration. Filuca B kan ikke påtage sig ansvaret hvis disse skulle falde af ved brugen af en vare. Så palietter, sten, glimmer, guld mm.  er ikke reklamationsberettiget.
    
Personlige oplysninger

Persondatapolitik hos Filuca B v/ Pia Chalotte Harms

Vi indhenter kun persondata i de tilfælde, hvor dette skulle være relevant for os, og vi vil kun indhente persondata, hvis det er relevant for din aktivitet hos Filuca B v/ Pia Chalotte Harms.

Ved indsamling, behandling og anvendelse af dine persondata overholder vi altid alle relevante lovbestemmelser.

Vi vil kun opbevare dine persondata, så længe vi enten er pålagt en juridisk forpligtelse hertil, eller så længe det er relevant for den hensigt, hvormed de blev indsamlet.

Oplysninger vi indsamler

Hvis du ønsker at købe og modtage et produkt eller en ydelse fra os, har vi brug for at indsamle visse persondata for at kunne gennemføre handlen og for at kunne tilbyde dig vores services. Vi kan bruge cookies til at holde styr på indholdet i din indkøbskurv, mens du bruger vores webshop.

Vi kan indhente oplysninger som f.eks. navn, e-mailadresse, postadresse, leveringsadresse (hvis den varierer fra postadresse), telefonnummer og betalingsoplysninger.

Filuca B v/ Pia Chalotte Harms indsamler og behandler dine persondata, når du foretager dig følgende:


- Besøger vores hjemmeside

- Gennemfører et køb af vores produkter

- Opretter en konto

- Tilmelder dig vores nyhedsbrev

- Sender os spørgsmål, reklamationer eller feedback

Den dataansvarlige

Den dataansvarlige for indsamling, behandling og anvendelse af dine personoplysninger på www.filucab.dk er Filuca B v/ Pia Chalotte Harms, Kastrupvej 119, 2300 København S, cvr nr. 25641876

Behandlingsgrundlag og formål

Dine almindelige kontaktoplysninger som navn og adresse indhenter vi for at kunne levere det produkt eller den ydelse, som du har købt hos os. Din e-mailadresse indhenter vi for at kunne sende dig en ordrebekræftelse samt en leveringsbekræftelse.

Når du betaler for dit produkt eller din ydelse indsamler vi dit navn, dine kortdata og IP-adresse. De oplysninger, der indsamles i forbindelse med betalingstransaktionen, anvendes og gemmes kun til betalingsafvikling og opfyldelse af den indgåede aftale. Ved gennemførelse af betalinger, vil nogle af dine data blive videregivet til Onpay, inklusiv information der er nødvendig for at gennemføre eller understøtte betalingen, såsom det totale købsbeløb og faktureringsinformation.

Hvis du under registreringsprocessen eller på vores hjemmeside har givet os dit samtykke hertil, bruger vi din e-mailadresse til udsendelse af et nyhedsbrev. Du kan til enhver tid til- og afmelde dig nyhedsbrevet. Alle nyhedsbreve indeholder også et link til afmelding. Hvis behandling af persondata er baseret på dit samtykke, har du til enhver tid ret til at tilbagekalde samtykket.

Hvis du ikke ønsker at opgive de persondata, som er påkrævet for at gennemføre et køb af et produkt, vil du desværre ikke have mulighed for at købe produkter af os på vores hjemmeside.

Dine oplysninger (undtagen din e-mailadresse, hvis du har givet samtykke til behandling heraf med henblik på modtagelse af tilbud) vil blive slettet 5 år efter, at du har modtaget din vare eller ydelse.

Andre modtagere af personoplysninger

Vi sælger ikke dine persondata til tredjemand, og vi overfører ikke dine persondata til tredjelande.

Vi har vores hjemmeside hos ScanNet og betalingssystem gennem Onpay, som fungerer som vores databehandler. Alle persondata som du oplyser på vores hjemmeside vil blive opbevaret i ScanNets datacentre.

Vi anvender eksterne virksomheder som leverandører for at levere vores ydelser bedst muligt. Disse eksterne leverandører er databehandlere og behandler i visse tilfælde personoplysninger i forbindelse med deres levering af ydelser til os. Vores databehandlere behandler kun personoplysninger efter vores instruks og i overensstemmelse med lovgivningens krav til databehandlere.

Vi har indgået databehandleraftaler med vores databehandlere, hvilket er vores garanti for, at de overholder gældende regler om beskyttelse af dine personoplysninger.

Dine rettigheder

Som den registrerede har du en række rettigheder, som vi til enhver tid skal sikre opfyldelse af. Du har ret til at anmode os om følgende:
• At få adgang til og få rettet/ændret dine persondata
• At få slettet persondata

Du har derudover ret til at protestere over behandlingen af dine personlige data, og du har ret til at indgive klage til en databeskyttelsesmyndighed.

Ønsker du ikke længere, at vi skal behandle dine personoplysninger, eller at vi skal begrænse behandlingen af dine personoplysninger, kan du også sende os en anmodning herom til vores e-mailadresse info@filucab.dk.

 

Klagemuligheder

Har du en klage over et produkt, købt i vores Webshop, kan der sendes en klage til:
Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens Center for Klageløsning
Carl Jacobsens Vej 35
2500 Valby
Link: www.forbrug.dk

Hvis du er forbruger med bopæl i et andet EU-land, kan du angive din klage i EU Kommissionens online klageplatform.
Platformen findes her: http://ec.europa.eu/consumers/odr/
Angiver du en klage her, skal du oplyse vores E-mail adresse: info@filucab.dk