Om os

FILUCA B er en alsidig forretning med sjæl og hygge beliggende på Amager. Vi er til for dig og vi lægger stor vægt på, at du syntes det er rart at handle med os, både her på webshoppen og i vores skønne butik på Kastrupvej .

Vi har siden 2005 haft Sun-factory på Kastrupvej og i 2010 udvidede vi solcentret, med skønhedsbehandlinger og personlig spray tan. I slutningen af 2012 kom muligheden for at rykke til større lokaler i nabobutikken og en gammel drøm om, at kombinere skønhedsbehandlinger, med lækkert tøj, skønne accessories samt et mindre udvalg af boligartikler, kunne endelig blive en realitet. Jeg bor selv på Amager og måtte ofte køre over broerne, for at købe tøj der var lige mig. 

FILUCA B tilbyder luksusboheme med en rå kant, masser af støvede farver, med fine detaljer som palietter, nitter og sten. Vores tøj og accessories er nøje udvalgt rundt omkring i Europa og Danmark. Vi  præsenterer kendte som ukendte mærker.

FILUCA B er tro mod konceptet og  fortsætter stilen på interiørdelen med mærker som Cozy Room, Havsteen mm. og som oftest tar vores boligartikler afsæt i naturen.

Sidst men ikke mindst tilbyder FILUCA B en lang række af skønhedsbehandlinger, så som Personlig Spray Tan, SilkPeel behandling, Shellac, Manicure, Elektro Kosmetik mm. Du kan læse mere om  beautydelen under skønhedsbehandlinger - Klik her